About Us

Wij zijn een muziekschool waarbij plezier voorop staat. Muzieklessen zijn mogelijk in het Nederlands, Engels en Spaans. Alle leeftijden en elk muzikaal niveau is bij ons welkom. Onze docenten zijn allemaal vakkundige beroepsmuzikanten met jarenlange ervaring op het podium. Of je nu gewoon als hobby lekker muziek wilt maken of de ambitie hebt om professioneel verder te komen in de muziek, dan is dit ook mogelijk bij muziekschool Sibma. 

Docenten

Rudi

Rudi Sibma is een bekend gezicht op de Nederlandse pop podia. Rudi is begonnen als sessie muzikant en heeft samen gewerkt met bekende Nederlandse artiesten zoals Van Velzen, Crazy Pianos, de Coronas en nog vele anderen. De laatste jaren is Rudi vooral actief als zanger/piano entertainer en treedt wekelijks op met zijn eigen pianoshow genaamd de "Rudi Sibma Piano Show"
www.rudisibma.com

Spike

Spike spreekt de taal van de jeugd. Naast dat hij een getalenteerd zanger/muzikant is, is hij ook vaak te vinden in de studio en actief als DJ op evenementen en festivals. Als je wilt leren om beats te maken of wil werken aan je DJ-skills, is dit ook mogelijk bij Spike.

Eduard

Eduard is de zoon van de bekende jazz multi-instrumentalist Marius Preda. Vanaf jonge leeftijd is Eduard opgeleid  door Jos Kee en vervolgens werd zijn talent beloond met een beurs bij de VandenEnde Foundation waar hij les krijgt van Jan Wijn die grootheden heeft opgeleid zoals, Ronald Brautigam, Wibi Soerjadi, Hannes Minnaar en Lucas en Arthur Jussen. Eduard is door zijn virtuoze spel een veel geziene gast bij televisie/radio programma's zoals: Podium Witteman en de Muziekfabriek.
www.eduardpreda.nl

Orlando

Orlando Tupamahu maakt muziek vanuit gevoel. Zijn passie probeert hij over te brengen op zijn leerlingen. In de Reggae-scene heeft hij samen gespeeld met grootheden zoals: Wayne Wonder en Mitchell Brunings. 

Tarieven

Kom gezellig langs voor een proefles! De proefles kost €25,- en duurt 30 minuten. Zie hieronder de tarieven voor wekelijkse lessen of een 10-lessenkaart.  

Maandelijkse contributie 

Maandelijks opzegbaar na de eerste 3 maanden 

  •  Prive les 

 30 minuten per week: 

€ 60,- per maand onder de 21 jaar/ € 75,- boven de 21 jaar
60 minuten per week: 

€ 120,- per maand onder de 21 jaar/ € 150,- boven de 21 jaar 

 

  •  Duo les (2 leerlingen gezamenlijk)

 30 minuten per week: 

€ 45,- per maand p.p. onder de 21 jaar/ € 60,- per maand p.p. boven de 21 jaar 

 60 minuten per week: 

€ 90,- per maand p.p. onder de 21 jaar/ € 120,- per maand p.p. boven de 21 jaar 

 -----------------------------------------------------------

10-lessenkaart:

10 lessen  van 30 minuten: 

€ 17,50- per les onder de 21 jaar/ € 22,50 per les boven de 21 jaar 

Op jouw eigen tempo lessen en maximaal een 

 jaar geldig na aankoop. Je kunt er ook voor 

kiezen om met deze kaart 2 lessen achter elkaar in te 

plannen zodat je een uur les krijgt. 

6 daagse zang cursus

Zangcursus (6 weken)

Wil je binnen korte tijd aan een gericht doel werken en je zangkwaliteit een boost geven? Dan is het nu ook mogelijk om een zangcursus van 6 weken te boeken met als eindopdracht je eigen liedje opnemen in de studio! De lessen worden verdeeld over 5 weken en in de 6e week nemen we in de studio jouw liedje op.

Les 1: Ademhaling, techniek en houding.
Les 2:  Basis muziek theorie
Les 3: Welke muziek/zang stijl spreekt je aan?
Les 4: Samen zang en harmonieën
Les 5: 1 specifiek nummer oefenen en perfectioneren voor eindopdracht.
Les 6: Liedje opnemen in de studio! (ter waarde van €125,-)

In overleg met jou spreken we af op welke dag en op welk tijdstip de lessen zullen plaatsvinden.

De lessen duren 45 minuten en de kosten voor de totale cursus zijn nu
€199,-

Wil je de cursus samen met iemand volgen dan zijn de kosten nu
€135,- p.p.


DJ/muziekproductie workshop (3 weken)

Altijd al willen weten wat de DJ nou precies doet? Schrijf je dan nu in voor de DJ/Muziekproductie workshop. Op de workshop leer je werken met een DJ draaitafel en je leert daarnaast ook om met de computer beats en producties te maken. Aan het eind van de cursus neem je ook daadwerkelijk een eigen beat op die je mag mee nemen. De workshop bestaat uit 3 prive lessen en in overleg met jou spreken we af op welke dagen en op welk tijdstip deze plaatsvinden. De lessen duren 45 minuten. De kosten voor de totale workshop en de opname zijn bij elkaar € 90,-

Neem een liedje op

Het is nu ook mogelijk om bij muziekschool Sibma je eigen liedje op te nemen. Het kan gaan om een eigen geschreven nummer of een bestaande cover die je graag wilt opnemen. In onze professionele muziekopname studio assisteren we jou met onze kennis en ervaring. Voor €125,- wordt het liedje helemaal afgemixt en gemasterd afgeleverd.